Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
200
200

Діти отримали множинні поранення: медики розповіли, як у Марганці рятували вихованців дитячого будинку після обстрілу

Діти отримали множинні поранення: медики розповіли, як у Марганці рятували вихованців дитячого будинку після обстрілу

Медики розповіли, як у Марганці рятували вихованців дитячого будинку після обстрілу. Нагадаємо, троє підлітків отримали поранення в той день.

Інформацією поділився лікар Володимир Грабовий, передає Nikopolnews.

Медик нагадав, що вранці 23.07.24 російські окупанти цілеспрямовано поцілили з БпЛА дроном-камікадзе по м. Марганець. Під ворожий удар потрапив дитячий будинок сімейного типу. Снаряд влучив в одну із кімнат, де на той час  знаходились троє підлітків 14-ти і 13-ти років із 12 дітей, які проживають в цьому будинку.

Як у Марганці рятували вихованців дитячого будинку

В центральну оперативну диспетчерську, Комунального підприємства «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ та МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» надійшов виклик з приводу «опіки/вибухи». На виклик виїхала бригада ЕМД № 14323 підстанції м. Марганець у складі фельдшера з МНС Козюменко Анісії Андріївни, і водія Холодного Костянтина Миколайовича.

Діти  отримали множинні поранення: медики розповіли, як у Марганці рятували вихованців дитячого будинку після обстрілу

Діти  отримали множинні поранення різного ступеню тяжкості. До приїзду бригади ЕМД на місці працювали співробітники ДСНС та поліції, які надали постраждалим долікарняну допомогу. Після прибуття бригади ЕМД на місце події, медичним працівником було надано допомогу в повному обсязі: встановлено в/в доступ потерпілим, зроблено знеболення, проведена первинна хірургічна обробка ран. Після цього дітей було  доставлено у Марганецьку міську лікарню, де після обстеження лікарями всіх трьох дітей двома автомобілями ЕМД транспортовано в обласну дитячу лікарню для подальшого  лікування.

Терористи воюють не просто з мирним населенням, а з дітьми – зовсім недавно – “Охматдит”, сьогодні – дитячий будинок сімейного типу. Медичні працівники закликають всіх – будьте уважні та обережні, дотримуйтесь заходів особистої безпеки. Не нехтуйте сигналами оповіщення повітряної тривоги та загрози артобстрілу! – написав Володимир Грабовий

Раніше ми повідомляли: Удар дроном по дитячому будинку у Марганці: мешканці розповіли, як все було (відео)

Ще новини Нікопольщини: Жінка лежала на дорозі, а навколо все іскрило: медики розповіли, як у Нікополі рятували постраждалих від обстрілу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×