Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4629
4629

Евакуація з Енергодару – 9 березня погоджено зелений коридор

Евакуація з Енергодару – 9 березня погоджено зелений коридор

9 березня проходитиме евакуація з Енергодару, а також із сусідніх населених пунктів, цивільного населення. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі міський голова Енергодару Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Увага! Увага! Увага! Терміново! Всім мешканцям Енергодара, сусіднім селам Василівського, Кам’янко-Дніпровського, В.-Білозерського районів!!!! Сьогодні, 9 березня, під егідою  Червоного  Хреста організовується  гуманітарний коридор із Запоріжжя до Енергодара, та зелений – для евакуації населення до міста Запоріжжя, – йдеться у повідомленні.

З 9.00 – оголошено  режим припинення вогню.

Орієнтовно з 12.00 до 13.00 в Енергодар буде доставлено інсулін, деякі медикаменти та сухі продути для подальшоі організації безкоштовних соціальних Їдалень в школах та підтримки найбільш незахищених категорій населення.

Увага! На зворотному шляху автобуси будуть забирати мирних жителів, бажаючих виїхати з Енергодара.

Погоджено також можливість сформувати колону з особистого транспорту, якому дозволено йти услід за автобусами. Всі автобуси та особистий транспорт повинні мати маркировку у правому верхньому куті лобового скла у вигляді червоного хреста! Мешканці повинні подбати про це заздалегідь.

Місце збору громадян для евакуації  – ділянка дороги на вулиці Курчатова, від «червоного» будинку до набережної вбік прогулянкового каналу. Збір мешканців міста та жителів сусідніх сел орієнтовно  з 12.00 до 13.00. З собою обов’язково мати документи!

Пожежа на ЗАЕС: мер Енергодару вимагає зупинитися (відео)

«Лише сфотографуватись»: російські військові просять керівництво Енергодару пустити їх до ЗАЕС

Ситуація в Енергодарі 4 березня зранку: майданчик ЗАЕС захоплений окупантами

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×