Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3526
3526

Євген Євтушенко прокоментував російський вкид про «мінування і підрив дамби у Марганці»

Євген Євтушенко прокоментував російський вкид про «мінування і підрив дамби у Марганці»

Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко прокоментував російський інформаційний вкид про «мінування і підрив дамби у Марганці», передає Nikopolnews.

Євтушенко поспішив заспокоїти марганчан, яких ця інформація схвилювала.

Голова РВА зазначив, що Пропагандистський смітник “РИА Новости” повідомив про мінування та можливий підрив дамби українськими військами  в місті Марганець. “Новина” опублікована з посиланням на міністерство оборони рф.

Люди, ви серйозно сподіваєтесь отримати неупереджені новини від офіційного медіа та міністерства країни, яка на нас напала? – спитав Євген Євтушенко.

Він нагадав, що окрім бойових дій, росія веде інформаційну війну. Новини країни-агресора заточені на дезінформацію, створення панічних настроїв та підвищення соціальної напруженості на території України.

Користуйтесь перевіреними джерелами. У разі сумнівів звертайтесь за роз’ясненнями до представників місцевої влади та  РВА, – закликав Євген Євтушенко.

Нижче – та сама стаття з РІА Новости від 30 квітня, яка схвилювала марганчан. Оцініть рівень дна російської «журналістики». І уявіть, що коється в голові у росіян, яких щодня «годують» таким лайном.

«Дамба Миколаївського водосховища в місті Марганець Дніпропетровської області замінована бойовиками українських збройних формувань, вони планують її підірвати і звинуватити в цьому підрозділи російських військ, заявив начальник Національного центру управління обороною Російської Федерації генерал-полковник Михайло Мізинців.

‘В місті Марганець Дніпропетровської області бойовиками українських збройних формувань заміновано дамба Миколаївського водосховища, яку націоналісти самі ж планують висадити, звинувативши в цьому ‘нібито наступаючі підрозділи російських військ’, – сказав він.

Мізинців попереджає, що в разі її підриву в зоні можливого затоплення виявиться саме місто, а також ряд прилеглих населених пунктів із загальною чисельністю населення понад 45 тисяч осіб. За словами генерала, догляд води завдасть удару по життєзабезпеченню населення, що призведе до різкого погіршення санітарно-епідеміологічної обстановки та розповсюдженню інфекційних захворювань у Нікопольському районі.

Він додав, що стан справ ускладнюється недоступністю медичного забезпечення, а також відсутністю лікарських препаратів, у тому числі життєво важливих. Мізинців підкреслює, що цей факт є свідченням тривалого нелюдського ставлення київської влади до власного народу».

«Пташки в небі наші, ворога немає» — Євген Євтушенко про ситуацію у Нікопольському районі

«Спокійно, але гучно» — Євген Євтушенко про ніч у Нікопольському районі 25 квітня

У росії заговорили про можливі «провокації» на Запорізькій АЕС

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×