Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1822
1822

У росії заговорили про можливі «провокації» на Запорізькій АЕС

У росії заговорили про можливі «провокації» на Запорізькій АЕС

У росії заговорили про можливі провокації на Запорізькій АЕС. Пропагандистські ЗМІ країни-агресорки, звісно ж, звинувачують США у підготовці таких провокацій. Але, як відомо, коли росіяни в чомусь звинувачують США чи Україну, вони можуть планувати це самі.

У росії заявили, що США нібито готують провокації, щоб звинуватити рф у застосуванні хімічної та ядерної зброї. Про це повідомляє пропагандистське видання «РИА Новости» з посиланням на заяву міноборони рф.

«За даними російських військових, найімовірніший варіант провокації на хімічних та біологічних об’єктах Харкова та Києва, не виключена провокація на Запорізькій АЕС», — пише сьогодні, 23 квітня, російське пропагандистське видання, передає Nikopolnews.

Крім того, зазначають, що Київ нібито планує завдати удар по сховищу радіоактивних відходів у Кам’янському або застосувати заборонену зброю на полі бою.

У відомстві заявили, що розглядають таку позицію через «постачання в Україну антидотів отруйних речовин».

«21 квітня на позицію російських військ з безпілотника було скинуто ємність з ампулами, яка мала викликати вибух, вміст зараз аналізують», — нібито зазначає міноборони рф.

За версією росії, «провокації» США та Київ потрібні для тиску на Індію та Китай з примусом їх до введення санкцій проти країни-агресора.

У росії заговорили про можливі «провокації» на Запорізькій АЕС

У Нікополі формуються військові частини – як ніколи потрібні чоловіки

«Ідіть геть!»: в Енергодарі беззбройні жінки виганяли окупантів (відео)

У моргах Дніпра більше 1500 трупів російських військових – заступник міського голови

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×