Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
721
721

У моргах Дніпра більше 1500 трупів російських військових – заступник міського голови

У моргах Дніпра трупи російських військових

У моргах Дніпра більше 1500 трупів російських військових. Їх ніхто не хоче забирати. Про це розповів заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко в інтерв’ю виданню «Настоящее время», передає Nikopolnews.

Михайло Лисенко закликав російських матерів забрати тіла загиблих в Україні російських солдатів, яких тільки у моргах Дніпра міста понад півтори тисячі.

Зараз у моргах Дніпра понад півтори тисячі загиблих російських солдатів, яких ніхто не хоче забирати. Вони лежать у рефрижераторах. Ми сподіваємося, що хтось із російських матерів зможе приїхати та забрати своїх синів, яких вони ростили все життя. У нас уже чотири рефрижератори забиті трупами російських солдатів. Як би там не було, але це чиїсь діти, – сказав заступник міського голови.

Їх ростили матері, вони їх любили, вони ходили з ними разом на перше вересня до школи. Ми організуємо це все, хай хоча б заберуть трупи своїх синів, – додав Михайло Лисенко.

Також він розповів, чому багато хто з мешканців Дніпра не хоче евакуюватися і яка загальна ситуація у місті – зокрема, про наслідки недавніх ракетних обстрілів РФ. Детальніше – на відео.

У Нікополі з’явилися фейкові сторінки з іменем міського голови: звернення Олександра Саюка

Мер Дніпра Філатов рекомендує жінкам, дітям та людям похилого віку по можливості евакуюватися

Як пройшов день 12 квітня на Дніпропетровщині – інформація від голови облради

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×