Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5543
5543

«Ідіть геть!»: в Енергодарі беззбройні жінки виганяли окупантів (відео)

«Ідіть геть!»: в Енергодарі беззбройні жінки виганяли окупантів (відео)

В Енергодарі беззбройні жінки і пенсіонери виганяли російських окупантів. Вони кричали «Ідіть геть», а у відповідь на вимоги рашистів розійтися казали «Ми вдома! І ми не можемо вийти на вулицю, бо скрізь повно ваших солдат зі зброєю».

Події відбувались сьогодні, 2 квітня, після того, як окупанти відкрили стрілянину по мирним учасникам проукраїнського мітингу. Проти беззбройних людей застосували вогнепальну зброю та світло-шумові гранати. Щонайменше четверо енергодарців отримали поранення.

Проте, навіть такі жорстокі дії не примусили містян розійтися. Тоді і було зняте відео «бесіди» жінок із загарбниками, які вимагали, щоб люди покинули площу. Запис оприлюднив Енергоатом у своєму Телеграм-каналі, передає Nikopolnews.

В Енергодарі беззбройні жінки кажуть окупантам іти геть: відео

РоSSіяни, пам’ятайте, ми фіксуємо усі ваші злочини проти мирного населення України, і за кожний вам доведеться відповідати у суді вже зовсім скоро! – пишуть в Енергоатомі.

Нагадаємо, Енергодар знаходиться в окупації майже від самого початку повномасштабної війни. Місто заблоковане. Тут проблеми з продуктами, ліками і товарами першої необхідності. Частина енергодарців змогла евакуюватися, інші залишаються вдома. Містяни періодично виходять на мітинги. Щоб придушувати їх, росіяни нагнали в Енергодар спецназ.

В Енергодарі прямо зараз стрілянина і вибухи (відео)

Що відбувається в окупованому Енергодарі станом на 23 березня

В Енергодарі окупанти трощили бронемашиною пам’ятник героям АТО (відео)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×