Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4136
4136

В Енергодарі окупанти трощили бронемашиною пам’ятник героям АТО (відео)

В Энергодаре оккупанты крушили бронемашиной памятник героям АТО (видео)

В Енергодарі окупанти пошкодили бронемашиною пам’ятник героям АТО і спалили прапор. Про це повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

В Енергодарі російські окупати продовжують чинити беззаконня. Бронемашиною вони пошкодили пам’ятник учасникам АТО поряд зі школою №2. На відео можна побачити, що важка техніка буквально трощить пам’ятник,

Також росіяни знесли флагшток з прапором ОУН та спалили його. Український прапор дивом вцілів.

В Енергодарі окупанти трощили бронемашиною пам’ятник героям АТО (відео)

В Енергодарі окупанти трощили бронемашиною пам’ятник героям АТО

Також повідомляється, що окупанти підірвали частину боєприпасів на майданчику Запорізької АЕС біля руїн учбово-тренувального центру та енергоблоку N1. Такі підриви на АЕС вони планують здійснювати і надалі.

Рашистські недоумки підірвали частину боєприпасів на майданчику Запорізької АЕС біля руїн учбово-тренувального центру та енергоблоку №1. І планують далі здійснювати підриви на найбільшому ядерному об’єкті Європи. Під час вибухів персонал залишав робочі місця. Які ще теракти потрібні для рішучих дій партнерів, зокрема МАГАТЕ? – йдеться у повідомленні Енергоатому.

Нагадаємо, що Запорізька АЕС та місто Енергодар вже 10 діб перебувають під контролем російських військових формувань. Через фактичну блокаду Енергодару тут продовжуються проблеми з пальним, постачанням продуктів та ліків першої необхідності. А після підриву моста біля Кам’янки втрачено транспортне сполучення із Запоріжжям. У енергодарців вимагають демонструвати вміст мобільних телефонів, б’ють людей на вулицях  і забирають автомобілі.

Окупанти замінували узбережжя Каховського водосховища біля ЗАЕС

Рашисти збираються підривати боєприпаси на території ЗАЕС – Енергоатом

Підірваний міст, блокада, пошук їжі – ситуація в Енергодарі і на ЗАЕС станом на 14 березня

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×