Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5836
5836

Зниження рівня води у Каховському водосховищі і ситуацію на Запорізькому фронті прокоментував Євтушенко

«Окупанти продовжують денні обстріли, уникайте відкритих місцевостей» - начальник Нікопольської РВА

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко прокоментував зниження рівня води у Каховському водосховищі  і ситуацію на Запорізькому напрямку фронту. А також розповів, як пройшов день на Нікопольщині і зробив попередження щодо прийдешньої ночі, передає Nikopolnews.

Як пройшов день на Нікопольщині

День в громадах району минув без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Зниження рівня води у Каховському водосховищі

Рівень води в Каховському водосховищі останні дні дещо знизився. Наразі, майже всі  водозабори працюють, проводяться відповідні заходи щодо зупинки падіння рівня води та поліпшення умов її відбору. Проте, жителям приватних домогосподарств, які мають басейни для води – не буде зайвим тримати їх наповненими.

Запорізький напрямок

Спілкувався з бійцями, які боронять запорізький напрям – на частині лінії зіткнення анонсоване “наступленіє” армії рф плавно перейшло у втечу на раніше зайняті позиції. На донецькому напрямку важко. Зателефонуйте знайомим на фронті, їм потрібні слова підтримки та поваги, – сказав Євтушенко.

Прийдешня ніч на Нікопольщині

Ніч жителів прибережних територій прошу провести в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання, – сказав начальник РВА.

Хотіли висадити ДРГ: сили оборони знищили ворожий катер на Дніпрі

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×