Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
255
255

Молотком по кабелю високої напруги: медики розповіли, як марганчанин отримав опіки від електродуги

Молотком по кабелю високою напруги: медики розповіли, як марганчанин отримав опіки від електродуги

Медики розповіли, як марганчанин отримав опіки від електродуги. Про цей інцидент ми повідомляли 11 жовтня. Він стався у місті Кам’янському. Подробиці озвучила медик «швидкої» Лариса Буданцева, передає Nikopolnews.

За словами Лариси Буданцевої, 11 жовтня об 11:05 до Центральної обласної диспетчерської 103  надійшов виклик із м. Кам’янське. Повідомлялося,  що чоловік при виконанні роботи на виробництві отримав опіки від електродуги.

На виклик терміново прибула бригада Центральної підстанції Кам’янської станції  обласного центру ЕМД та МК у складі фельдшерів Тропко Дмитра і Багмут Олени і водія Комишного Михайла.

Молотком по кабелю високою напруги: медики розповіли, як марганчанин отримав серйозні опіки

На місці виявлено, що чоловік 39 років, переселенець з Марганця, працюючи на підстанції, відбійним молотом влучив у кабель високої напруги. Через це утворилася електродуга, від якої загорівся одяг чоловіка.  В результаті постраждалим отримані опіки обличчя, рук, стегон.

Медиками одразу було розпочато надання екстреної медичної допомоги: знеболення, інфузія розчинів, місцево гідрогелеві протиопікові пов’язки.

З діагнозом: «Електротравма. Опіки обличчя, кистей рук, внутрішніх поверхонь стегон 1-2-3 ст.- 20%. Виробнича травма» пацієнт був госпіталізований до Кам’янської ЛШМД.

Бригада відпрацювала швидко і  якісно. Дякуємо вам. Дотримуйтесь правил техніки безпеки і будете здоровим, – написала Лариса Буданцева

Ще новини Дніпропетровщини: Не знала, що вагітна: у Кам’янському 20-річна жінка несподівано для себе народила доньку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×