Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
61
61

Аграріям Нікопольщини розповіли про правила гасіння пожеж (фото)

Аграріям Нікопольщини

Аграріям Нікопольщини розповіли про правила гасіння пожеж. Про це повідомили рятувальники, передає Nikopolnews.

«Протягом дня співробітники Нікопольського районного управління провели інформаційно-профілактичну роботу із працівниками агропідприємства та мешканцями села Шолохове щодо дотримання правил пожежної безпеки на сільськогосподарських полях та поблизу них», – йдеться в повідомленні. 

Збір врожаю дуже важливий період для нашої країни. Кропітка праця хліборобів з вирощування життєдайного зерна в самому розпалі і саме зараз триває важливий етап – збір врожаю з полів.

«В зв’язку з тим, що частина зернових полів, розміщенні неподалік від населеного пункта, фахівці ДСНС звернулись до мешканців із закликом дотримуватись правил пожежної безпеки та в жодному разі не здійснювати навмисне випалювання сухої рослинності будь-де. Навіть якщо поблизу не видно полів, це не дає гарантій, що вогонь не дістанеться до врожаю за допомогою сильного вітру», – говорять рятувальники.

Селян суворо попередили про заборону викидання недопалків на узбіччя доріг, бо така несвідома поведінка обов’язково призводить до пожежі та непоправних втрат для здобутків аграріїв та природного середовища.

Під час бесід з аграріями рятувальники звернули увагу на утриманні техніки і агрегатів, які задіяні на збиранні й транспортуванні врожаю у справному стані. Також нагадали як діяти у разі виявлення займання.

Аграріям Нікопольщини розповіли про правила гасіння пожеж: фото

Аграріям Нікопольщини

Аграріям Нікопольщини

Аграріям Нікопольщини

Аграріям Нікопольщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×