Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
129
129

Рятувальники Нікопольщини розповіли про запобігання виникнення пожеж під час збирання врожаю (фото)

 Рятувальники Нікопольщини

4 липня рятувальники Нікопольщини розповіли про запобігання виникнення пожеж під час збирання врожаю. Повідомляє Nikopolnews.

«З метою попередження виникнення пожеж під час збирання та зберігання врожаю інспекторський склад Нікопольського району провів протипожежні інструктажі на одному з сільськогосподарських підприємств по збиранню та зберіганню зерна в Нікопольській міській громаді», йдеться в повідомленні ДСНС.

Під час спілкування працівникам господарства нагадали основні правила пожежної безпеки під час збирання та зберігання врожаю.

«Фахівці Служби порятунку зазначили, що до пожежі зі значними матеріальними збитками може призвести технічна несправність збиральних машин і порушення правил безпеки при їх експлуатації. Тому, необхідно постійно слідкувати за станом всієї техніки», йдеться в повідомленні.

Також рятувальники наголосили, що в період збирання врожаю категорично забороняється:

  • палити біля хлібних масивів;
  • розкладати багаття на полях та поблизу них;
  • спалювати стерню, післяжнивні залишки;
  • полювати неподалік ланів;
  • зернозбиральна техніка має виходити в поле справною та повинна бути обладнаною первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, лопатами та мітлами-хлопавками;
  • обов’язково повинні бути іскрогасники на тракторах.

По завершенню бесід рятувальники наголосили:

«У всіх випадках виникнення пожежі треба негайно повідомити до Служби порятунку “101”». А до приїзду пожежно-рятувального підрозділу необхідно гасити пожежу наявними силами та засобами пожежогасіння»

Рятувальники Нікопольщини розповіли про запобігання виникнення пожеж під час збирання врожаю: фото

 Рятувальники Нікопольщини

 Рятувальники Нікопольщини

 Рятувальники Нікопольщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×