Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1620
1620

Під звуки вибухів діти на велосипедах, дорослі – біля місць нересту з торбинками – важливе звернення до мешканців Червоногригорівської ТГ

Червоногригорівської ТГ

8 червня було зроблене важливе звернення до мешканців Червоногригорівської ТГ щодо їх поведінки під час війни і надзвичайної ситуації. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на офіційний телеграм-канал громади.

«Шановні жителі Червоногригорівської територіальної громади. У нас з вами йде війна! Причому війна з обстрілами. Наслідки обстрілів я думаю всі вже бачили? І я зараз не про понівечене майно! Йдеться про поранення, в тому числі смертельні цивільного населення. То ж чому зараз в цей час, ще й під гучними обстрілами, ваші дітлахи на велосипедиках “вишивають” по колишніх пляжах? Чому по всій прибережній зоні вештаються чоловіки з металошукачами, особливо на закритих для відвідування територіях? Чому біля колишніх місць нересту скопище людей на мопедах з торбами, які чекають на те, щоб назбирати можливо заражених раків та рибу, яка вже не плаває? Здається це не дуже розумно…», йдеться у зверненні.

Мешканців Червоногригорівської ТГ просять берегти себе

до мешканців Червоногригорівської ТГ

«Не хочеться дочекатись трагічного випадку, бо кожен житель нашої громади для нас цінний. Кожен житель – то окрема історія, і можливо досягнення. Не дозволяйте дітям виходити на прибережну зону, і не показуйте їм такий приклад. Війна – це така штука, коли першими страждають ті, хто звик. Звик до артобстрілів, коли не турбують гучні звуки пострілу, коли перестають сприймати небезпеку і втрачають відчуття страху», говорить автор повідомлення

А також закликають не виходити на прибережну територію.

«Турботливо просимо не виходити на прибережну лінію, не ходити і не знімати свої Тік Токи, як далеко відійшла вода і що там знайшли. Відповідальність за свої дії несете тільки ви!», наголосили у зверненні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×