Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
597
597

 У Червоногригорівській громаді воду даватимуть за графіком

У Червоногригорівській громаді

У Червоногригорівській громаді воду даватимуть за графіком. Про це повідомили в офіційному телеграм-каналі громади, передає Nikopolnews.

«Гостре питання нестачі води в водогоні для с.Придніпровське, с.Мусіївка та частини смт Червоногригорівка буде вирішено з часом, як повідомлялось, можливим придбанням більш потужної помпи та додаткових гілок водомережі», – йдеться в повідомленні.

Аби розв’язати проблему з водою, вирішили давати її населенню за графіком.

«Прийнято рішення про тимчасове встановлення графіку роботи водогону для цих населених пунктів, таким чином: одну добу вода буде качатись для с.Придніпровське і с.Мусіївка, другу добу – смт Червоногригорівка (абонентам КП “Дніпро”). Маємо надію на те, що води в водогоні цього разу вистачить і вимушений графік подачі буде дієвим, тобто вулиці які знаходяться в верхніх точках таки зможуть побачити воду з кранів до наступної модернізації системи яка не за горами, або до підключення до великого магістрального водогону», – пояснили у громаді.

У Червоногригорівській громаді воду даватимуть за графіком

У Червоногригорівській громаді

«Такий захід є пробним, щоб зрозуміти недоліки системи та мати змогу зміцнити цю слабу ланку власного водогону. Тому в кого вода з кранів є, зробіть запас на завтрашній день. Нагадуємо, сьогодні 25.07. насосна станція працює для с.Придніпровське та с.Мусіївка, завтра 26.07. – смт Червоногригорівка (абоненти КП “Дніпро”)», – додали в повідомленні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×