Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1167
1167

У Червоногригорівській громаді World Central Kitchen змінив умови надання гуманітарної допомоги

World Central Kitchen

У Червоногригорівській громаді  World Central Kitche змінив умови надання гуманітарної допомоги. Про це повідомили в офіційному телеграм-каналі громади, передає Nikopolnews.

«Фонд «World Central Kitchen» з листопада 2022 року допомагає Червоногригорівській громаді, щодо забезпечення гуманітарною допомогою найвразливіших категорій мешканців громади: жителів в яких було пошкоджене обстрілами майно, в тому числі й внутрішньо переміщених осіб, продовольчими наборами», – йдеться в повідомленні.

У фонді мешканцям Червоногригорівської громади надавали допомогу кожного місяця. Його волонтери допомагають громадам подолати найгірші моменти в їхньому житті, створивши містки для інших організацій, чий статус і потенціал вони цінують, і які надалі допомагатимуть громадам рухатися вперед.

У Червоногригорівській громаді World Central Kitche змінив умови надання гуманітарної допомоги

World Central Kitchen

«Увага Фонду в подальшому буде зосереджена на громадах, які потребують допомоги якнайбільше. За отриманою інформацією від «World Central Kitchen» змінились критерії фонду для видачі гуманітарної допомоги, а також в половину скорочено обсяги допомоги в нашу Червоногригорівську громаду з липня 2023 року», – наголошують у громаді.

За проханням фонду в подальшому допомогу необхідно зосередити на жителях:

  • Які не мають можливості вирощувати або купувати продукти (немає магазинів);
  • Пошкоджені будинки та заміновані території;
  • Нещодавно деокуповане село, немає телефонного зв’язку;
  • Не мають фінансової можливості купувати їжу;
  • Нещодавно евакуйована сім’я без сторонньої підтримк;
  • Люди похилого віку (75+);
  • Багатодітні сім’ї (3+ дітей);
  • Лежачі або люди з обмеженими можливостями.

Тому у Червоногригорівській громаді буде скорочено перелік осіб, які отримували допомогу від «World Central Kitchen» по спеціальному талону QR-коду буде значно скорочено.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×