Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
642
642

Мешканці Червоногригорівської громади 10 жовтня можуть подати заявку на отримання грошової допомоги

162838 1 large

Мешканці Червоногригорівської громади 10 жовтня можуть подати заявку на отримання грошової допомоги. Про це повідомили в офіційному телеграм-каналі громади, передає Nikopolnews.

«До уваги мешканців Червоногригорівської ТГ! Повідомляємо, що 10 жовтня (з 10:30 до 16:30) в с. Дмитрівка Червоногригорівської ТГ вул. Центральна, 94-В (Будинок Культури) працюватиме мобільний пункт реєстрації на грошову допомогу від УВКБ ООН за підтримкою БФ «Право на захист» для мешканців смт Червоногригорівка, с. Придніпровське, с. Мусіївка, сщ. Кам’янське, с. Дмитрівка, с. Борисівка, с. Привільне», йдеться у повідомленні.

Якщо ви вже отримували грошову допомогу від ООН, то подати повторно заявку не можна. Водночас подати заявку на одноразову допомогу можуть:

  • родина, яка має лише одного з батька (або батька, або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (55 років і старше);
  • родина, яку очікує одна самотня/кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше) або особа похилого віку з одною дитиною чи кількома дітьми віком до 18 років;
  • родини з однією або кількома особами з особливими потребами. А саме ті, що мають: інвалідність, захворювання захворювання, інше. Перелік не обмежується лише цими критеріями особливих потреб;
  • прийомні сім’ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітей, розлученими з батьками (потрібне документальне підтвердження).

photo 2023 10 09 09 55 52

Мешканці Червоногригорівської громади 10 жовтня можуть подати заявку на отримання грошової допомоги

Інформація, яку необхідно буде надати:

  • ПІБ згідно з документом, що посвідчує особу;
  • місце та дані про народження, номер телефону (на який вам надійде СМС про надходження коштів!);
  • податковий номер (необхідний для виплати допомоги);
  • свідоцтво про народження дітей (за наявності);
  • номер банківської картки (необхідний для виплати допомоги). Картки “єПідтримка” не підходить.
  • будь-які документи, що підтверджують приналежність до категорії вразливості (довідки, витяги тощо).

Якщо особа має довідку ВПО, або акт про пошкодження майно, довідку про запалення захворювання, або медичну довідку про ураження від обстрілу або інвалідність – її обов’язково потрібно мати з собою.

Запис та реєстрація ведеться іншими представниками організації! Реєстрація буде проводитись за попереднім записом та жива черга. Також буде вестися запис на наступні дні.

Гаряча лінія УВКБ ООН: 0800307711

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×