Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
96
96

Мешканцям Червоногригорівки нагадали графік вивезення сміття

графік вивезення сміття

Мешканцям Червоногригорівки нагадали графік вивезення сміття. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на офіційний телеграм-канал громади.

«Шановні жителі смт Червоногригорівка! Нагадуємо, що з 1 травня сміття вивозиться щотижнево, тобто кожного тижня», повідомили у КП «Лиман».

Мешканцям Червоногригорівки нагадали графік вивезення сміття

Понеділок, район «Базар:

вул.Шевченко, Соборна, Упорна, Руднічна, Гагаріна, 8 Березня, Новікова, Базарна, Підстепна, Партизанська, Княжа, Підгорна, Нагорна та провулки;

Вівторок, район «Гора»:

вул.Княжа, Каховська, Запорізька, Б.Хмельницького, Рибацька, Кутузова, Л.Українки, І.Сірка, Ломоносова, Чкалова, Ярмарочна, Нова та пров.Шкільний, І і ІІ Підгорний, Берегова, Першотравнева, Шаркуна (від Вокзального до мосту) пров. Транспортний, Вокзальний;

графік вивезення сміття

Середа, район «Хутор»:

вул. Княжа, Суворова, Шаркуна, П.Троні, Молодіжна, Аграрна, Дніпровська, Дружби, Залізнична, Вузлова, Клубна, Козацька, Пугачова, Миру, Пушкіна, Берегова та провулки.

Зверніть увагу, вулиці Берегова, Першотравнева, Шаркуна (від Вокзального до мосту) та пров. Транспортний, Вокзальний – тепер вивозяться кожного вівторка замість середи.

«На даний момент проводяться роботи з прибирання стихійних сміттєзвалищ, будемо вдячні, якщо ви будете вивозити своє сміття на центральне звалище якщо не користуєтесь послугами комунального підприємства», додали у повідомленні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×