Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
605
605

 Як Марганець готується до опалювального сезону (відео)

 Як Марганець готується

Як Марганець готується до опалювального сезону, розповіли на сайті «Відкритий». Повідомляє Nikopolnews.

Місцева влада запевняє, попри постійні обстріли та нестачу води, тепло в помешканнях буде. Місто власними силами збудувало водогін. Це альтернатива масштабному державному проєкту, який реалізують наразі на Дніпропетровщині, аби забезпечити зневоднені громади. Водопровід невеликий, але, за словами тепловиків, його потужності вистачить для заповнення системи.

Більшість мешканців міста має індивідуальне опалення. Електрика не дешева, тож будуть економити. Люди говорять, що торік також рахунки були захмарними. До нового опалювального сезону марганчани вже готуються. Переглядають свій гардероб. Взимку люди збираються економити як на електричному, так і пічному опаленні.

Як Марганець готується до опалювального сезону: відео

 Як Марганець готується до опалювального сезону (відео)

Пані Любов вже придбала три куби дров. Каже: цьогоріч вони здорожчали. Тому взимку зігріватиметься теплими речами.

Готуються до зими і комунальники. В місті будуть працювати лише третина котелень. Ті що обігріватимуть пенсійний фонд, лікарні, органи влади. А ті, що поставляють тепло у дитячі садки і школи – законсервували, тому що навчання йде онлайн. І це дуже полегшало підготовку до опалювального сезону.

В цьому році, через підрив Каховської ГЕС, місто залишилося без централізованого водопостачання. Попри те, що Марганець 7 років вже знаходиться на індивідуальному опаленні. Наповнення систем було під загрозою. Але наразі мережі вже заповнюють водою, яку беруть з нового водогону.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×