Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3848
3848

Настали важкі часи: як у Марганець подаватимуть воду

Настали важкі часи: як у Марганець подаватимуть воду

Стало відомо, як у Марганець подаватимуть воду. Про це йдеться у сюжеті міської ради, передає Nikopolnews.

7 червня у міській раді пройшла екстрена зустріч міського голови Геннадія Боровика з головами ОСББ і квартальних комітетів. Основна тема – водопостачання.

«Годин в десять ми припиняємо подачу води. Ми будемо вам розвозити її. Зараз нам гуманітарну допомогу у вигляді баклажок з водою везуть. Настали важкі часи. Забулися про всі образи. Ми – єдині», сказав під час зустрічі очільник міста.

За словами Геннадія Боровика, міська влада робитиме все можливе, щоб Марганець був з водою. Через підрив Каховської ГЕС вода у Каховському водосховищі впала до критичного рівня. Проте міська влада разом з Дніпро ОВА, за участь президента України Володимира Зеленського віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук розробила план подальших дій.

«Ми зараз працюємо над тим, щоб поставити трубу та запустити насоси. Місто у нас буде з водою НО! Це буде чисто технічна вода», розповів Геннадій Боровик.

Також в сюжеті зазначили, що цей план буде реалізовуватися, коли окупантів виженуть з протилежного берега, адже проводити роботи під обстрілами неможливо.

Наразі розроблено перелік пунктів роздачі питної води населенню безкоштовно. Невдовзі резервуари встановлять у мікрорайонах міста. Загалом планують створити 22 пункти роздачі питної води.

«Електроенергія в нас є. Каналізація відкачуватися у нас буде. Ми забезпечені в повному обсязі генераторами», сказав на зустрічі міський голова Геннадій Боровик.

Детальніше дивіться у відео нижче.

Як у Марганець подаватимуть воду: відео

Вирішення питань з водопостачанням у МарганціВирішення питань з водопостачанням у Марганці
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×