Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1040
1040

У Марганці будують систему альтернативного водопостачання: коли орієнтовно буде вода

У Марганці

У Марганці будують систему альтернативного водопостачання. Про це розповіли журналісти сайту «Суспільне Дніпро», передає Nikopolnews.

Майже 2 місяці жителі Марганця без централізованого водопостачання. До пункту видачі води Олександр ходить двічі. Каже, черг вже майже немає.

«Оце я приїхав і набираю, людина он бочку принесла набирає, обмежень немає, набираєм кому скільки треба і між собою не сперечаємось», говорить місцевий житель Олександр.

У Марганці будують систему альтернативного водопостачання: коли орієнтовно буде вода

У Марганці

Любов приїздить за водою через день. Каже, цього вистачає для побуту, втім іноді доводиться їздити частіше, адже необхідно поливати город.

«Ну до дрібниць і морковка і картопля і капустина ну все в мене, і перчик з чашечки. Родить, але дрібненьке, ну дякуючи богу родить», – розповіла місцева жителька Любов.

У Марганці

За словами секретаря Марганецької міськради Анатолія Деркача, аби відновити подачу води прокладають труби з Миколаївського водосховища, що неподалік Марганця. Альтернативним водопостачанням забезпечать три громади Нікопольського району.

«Наразі вже прокопали 7,5 км траншеї, уклали 3 км водонапірної труби. Вона діаметром 500-600 мл. У нас уже залито фундамент під насосні, встановлені електричні стовби, підведене елоктроживлення», – зазначив секретар Марганецької міської ради Анатолій Деркач.

Секретар Марганецької міськради Анатолій Деркач додає, запрацює альтернативне водопостачання 15-20 серпня.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×