Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1767
1767

Мешканцям Нікопольщини нагадали про безпеку на воді

16 липня мешканцям Нікопольщини нагадали про безпеку на водних об’єктах. Про це розповіли в ДСНС, передає Nikopolnews.

«З метою попередження надзвичайних ситуацій на водоймах, 16-го липня співробітники Нікопольського районного управління провели профілактичну роботу серед громадян, які відпочивали на березі ставка у селищі Кам’янське», – йдеться в повідомленні.

Фахівці ДСНС пояснили громадянам, що в Нікопольському районі немає спеціально визначених місць масового відпочинку біля води. Тому на водоймах району не чергуватимуть медики та рятувальники і кожен хто вирішив піти до річки або ставка має бути надзвичайно уважним, обережним та дотримуватись певних заходів безпеки.

«Спілкуючись з дорослими, які перебували на березі з дітьми та онуками, звернули увагу на постійному нагляді за дітьми під час їхнього купання. Підростаючому поколінню пояснили, що купатися поодинці небезпечно так само як і відпливати далеко від берега»,– додали у повідомленні.

Після завершення бесід, для кращого засвоєння інформації, рятувальники, дарували співрозмовникам інформаційні пам’ятки, в яких детально роз’яснені правила безпеки.

Мешканцям Нікопольщини нагадали про безпеку на воді: фото

Мешканцям Нікопольщини

Мешканцям Нікопольщини

Мешканцям Нікопольщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×