Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
837
837

На Дніпропетровщині сьогодні потонули троє людей

На Дніпропетровщині сьогодні потонули троє людей

На Дніпропетровщині сьогодні потонули троє людей, повідомляють у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews. Трагедії сталися у Дніпрі і Синельниківському районі.

О 12:05 до Служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення, що неподалік вулиці Січеславська Набережна Центрального району міста, у річці Дніпро виявлено тіло. За викликом було направлено відділення водолазів-рятувальників.

По прибуттю до місця події, фахівці ДСНС дістались тіла жінки, що знаходилось у 5-ти метрах від берега. Загиблу вилучили з води та передали співробітникам поліції.

О 12:14 надзвичайники отримали повідомлення, що у селі Василівка-на-Дніпрі Раївської сільської територіальної громади Синельниківського району, у річці Дніпро виявлено тіло людини.

За допомогою гумового човна, рятувальники транспортували тіло загиблого чоловіка до берега та передали працівникам Національної поліції.

12-го липня о 16:04 до Служби порятунку «101» від свідка події надійшло повідомлення, що на озері Котлован, розташованому неподалік вулиці Журналістів Індустріального району міста Дніпро чоловік зник під водою під час купання. За викликом направлено водолазів-рятувальників обласного центру.

За допомогою водолазного спорядження фахівці ДСНС обстежили водойму.

Тіло потонулого чоловіка 1996 року народження виявили у 20-ти метрах від берега, на глибині 3 метри.

Надзвичайники вилучили загиблого з води та передали його співробітникам поліції.

Рятувальники Дніпропетровщини проводять профілактичну роботу

Фахівці ДСНС закликають мешканців дотримуватись правил безпеки життєдіяльності. З метою збереження людського життя та зменшення кількості травматизму, надзвичайники щодня працюють в напрямку інформування населення щодо правил безпеки життєдіяльності.

Тож, 12-го липня надзвичайники Кривого Рогу провели інформаційно-роз’яснювальний рейд біля водойми в Металургійному районі міста.

На Дніпропетровщині сьогодні потонули троє людей

Під час бесід з населенням фахівці ДСНС наголосили на основних правилах поводження на воді та попросили дорослих пильно слідкувати за дозвіллям дітей.

Під час бесід фахівці ДСНС роздали співрозмовникам листівки превентивного характеру.

Також і представники Камʼянського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області сьогодні провели інформацій-роз’яснювальну роботу, щодо дотримання правил безпеки на воді, з громадянами, які перебували поблизу водних об’єктів.

На Дніпропетровщині сьогодні потонули троє людей

Під час заходу рятувальники акцентували увагу мешканців на серйозній небезпеці, яку може становити купання у невизначених для цього місцях, а також роз’яснили їм основні вимоги та принципи безпечної поведінки на воді.

Зокрема, пояснили, що задля власної безпеки необхідно вміти плавати, при використанні плавальних засобів потрібно подбати і про засоби індивідуального захисту, такі як рятувальні жилети.

Також фахівці Служби порядку «101» наголосили, що безпека на воді має бути пріоритетом для кожного, особливо для батьків, які повинні добре стежити за своїми дітьми.

На завершення бесід рятувальники надали всім співрозмовникам роз’яснювальні листівки з правилами безпеки на водних об’єктах та нагадали номери виклику екстрених служб.

Ще новини Дніпропетровщини: Двоє людей за добу потонули на Дніпропетровщині

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×