Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2320
2320

На Нікопольщині мешканці трьох громад можуть залишитися без води – нардеп

На Нікопольщині мешканці трьох громад можуть залишитися без води

На Нікопольщині мешканці трьох громад можуть залишитися без води, також міста Жовті Води. Про це пише сайт «Обозреватель», посилаючись на заяву народного депутата України Олексія Кучеренко. Повідомляє Nikopolnews.

«Депутат Верховної Ради Олексій Кучеренко звернувся до Міністерства енергетики, НКРЕКП та Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури з проханням попередити відключення електроенергії для Марганецького водоканалу та Східного гірничо-збагачувального комбінату на Дніпропетровщині», пише видання.

Депутат Олексій Кучеренко зазначає, що постачальник «останньої надії» –  ДП ЗД «Укрінтеренерго» ініціює припинення постачання електроенергії водоканалу Марганецької міської ради та Схід ГЗК. Це призведе до припинення водопостачання та водовідведення 50 тисяч людей з Мирівської, Томаківської та Марганецької територіальних громад.

На Нікопольщині мешканці трьох громад можуть залишитися без води

61

А також залишить без води та світла 56 тисяч мешканців міста Жовті Води. Причиною відключення світла є заборгованість вищезгаданих підприємств за світло. Орієнтовний борг водоканалу Марганецької міської ради становить 45 млн гривень, СхідГЗК – 830 млн гривень.

Народний депутат Олексій Кучеренко наголошує, що в цю ситуації повинна втрутитися в цю ситуацію і захистити населення. А підприємства критичної інфраструктури повинні ініціювати врегулювання питання заборгованості перед постачальником «останньої надії». Наприклад, укладати договори реструктуризації боргу.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×