Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1039
1039

На Нікопольщині запроваджені аварійні відключення світла 29 березня – Євген Євтушенко

На Нікопольщині запроваджені аварійні відключення світла - Євген Євтушенко На Нікопольщині запроваджені аварійні відключення світла. Це пов’язано з нічною атакою росії на критичну інфраструктуру нашої держави. Про це повідомив начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews. «В громадах району запроваджено аварійні відключення у зв'язку з атаками РФ на об'єкти генерації України», йдеться у повідомленні. Такі ж самі аварійні відключення запровадили і в інших громадах нашої області. «Енергетики всієї країни вже працюють, щоб повернути світло в оселі українців. Бережіть себе! Вірте в ППО та енергетиків», додали у Нікопольській міській раді Ще новини Нікопольщини:

На Нікопольщині запроваджені аварійні відключення світла. Це пов’язано з нічною атакою росії на критичну інфраструктуру нашої держави.

Про це повідомив начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

«В громадах району запроваджено аварійні відключення у зв’язку з атаками РФ на об’єкти генерації України», йдеться у повідомленні.

На Нікопольщині запроваджені аварійні відключення світла 29 березня –

434468289 714311904232557 6817337058236332313 n

Такі ж самі аварійні відключення запровадили і в інших громадах нашої області.

«Енергетики всієї країни вже працюють, щоб повернути світло в оселі українців. Бережіть себе! Вірте в ППО та енергетиків», додали у Нікопольській міській раді

Ще новини Нікопольщини: Війна забрала у нього найрідніших, а тепер загинув він сам: НЗФ повідомив про чергову втрату на фронті

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×