Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
188
188

З початку серпня мешканці Нікопольщини отримали 160 тисяч літрів питної води (фото)

мешканці Нікопольщини

З початку серпня мешканці Нікопольщини отримали 160 тисяч літрів питної води. Про це повідомив начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Після підриву Каховської ГЕС Нікопольщина залишилася без води. З початку серпня у громадах району, влада разом з благодійниками  доставляє людям воду.

«У Марганці працюємо з міською радою та пастором Християнської Церкви «Добра Вість» Данилом Луговським і його потужною командою. Від моменту підриву Каховської ГЕС вони опікуються вразливими категоріями населення міста, допомагають з доставкою питної та технічної води», – розповів Євген Євтушенко.

Завдяки налагодженій співпраці Нікопольської районної військової адміністрації з організацією Project HOPE USAID щотижня до Марганця надходить питна бутильована вода, яку волонтери за власний кошт розвозять до різних мікрорайонів міста.

«В цілому ж по району представники Project HOPE USAID забезпечили станом на початок серпня поставку 160 тис літрів питної бутильованої води яка вже спрямована до Марганця, Олексіївки, Червоногригорівки, Першотравневого, Топил», – додав начальник РВА.

З початку серпня мешканці Нікопольщини отримали  160 тисяч літрів питної води: фото

мешканці Нікопольщини

мешканці Нікопольщини

мешканці Нікопольщини

мешканці Нікопольщини

мешканці Нікопольщини

мешканці Нікопольщини

мешканці Нікопольщини

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×