Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
177
177

На Нікопольщині зафіксували понад 500 відключень: Євген Євтушенко про наслідки негоди

На Нікопольщині зафіксували понад 500 відключень

Протягом минулого тижня на Нікопольщині зафіксували понад 500 відключень. Про це повідомив начальник РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

На минулому тижні погодні умови стали справжнім випробуванням для мешканців Нікопольщини й аварійних служб.

«Внаслідок пошкодження ліній електромережі жителі майже всіх громад району мали проблеми з електропостачанням. Негоду долали разом: РВА, енергетики, голови громад», пише Євген Євтушенко.

Завдяки міжнародним партнерам вся критична інфраструктура забезпечена генераторами. Тому окремі споживачі послуг навіть не здогадались про заміну джерела живлення.

На Нікопольщині зафіксували понад 500 відключень

photo 2024 01 15 17 37 15

«Загалом, було зафіксовано понад 500 відключень. Працювало сімнадцять бригад, в тому числі – з інших районів. Частина з них на прибережних територіях, під обстрілами», пише начальник РВА.

Минулого тижня, у Червоногригорівській громаді було відкрито додаткові пункти обігріву. За їх встановлення Євген Євтушенко подякував рятувальникам й голові громади.

Станом на зараз залишились поодинокі знеструмлення, фахівці продовжують працювати.

«Через негоду також виникли проблеми з водопостачанням Марганецької, Томаківської та Мирівської громад. Аварійна бригада в стислий термін усунула несправності», зазначив Євген Євтушенко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×