Купити квартиру в Дніпрі

24212
24212

Ще одна страшна втрата для Нікопольщини – в Бахмуті загинув син відомої волонтерки Максим Лях з Томаківської ТГ

Ще одна страшна втрата для Нікопольщини - в Бахмуті загинув син відомої волонтерки Максим Лях з Томаківської ТГ

Ще одна страшна втрата для Нікопольщини. В Бахмуті загинув молодий воїн, син відомої волонтерки. Брата врятував, а себе не зміг…  Сумну новину повідомляють у Томаківській і Мирівській територіальних громадах Нікопольського району, передає Nikopolnews.

«Невимовно тяжко,  коли на війні гинуть молоді: цвіт нації, надія на майбутнє. Максим Лях – з початком повномасштабного вторгнення став на захист нашої Батьківщини. Він мав активну життєву позицію і жагу до справедливості. В його юні роки перед ним були відкриті всі шляхи, але він обрав шлях боротьби проти ворога. Максим загинув 5 травня в м. Бахмут», йдеться в повідомленні на сторінці Томаківської громади

Нікопольщина втратила ще одного захисника на фронті: фото

Ще одна страшна втрата для Нікопольщини - під Бахмутом загинув син відомої волонтерки

У Томаківській громаді висловлюють співчуття родині полеглого Героя: батькам – Лілії та Сергію, брату Івану, рідним, близьким, побратимам, всім хто знав і любив Максима.

Зазначимо, що мама Героя – відома на Нікопольщині волонтерка Лілія Лях. Вона активно допомагає армії і своїм землякам, віддаючи цій діяльності всю себе. А як інакше, коли обидва сини – пішли на фронт? Рідний брат Максима – Іван, теж захищає Україну на передовій. Хлопці стали на захист Батьківщини у квітні минулого року, коли молодшому з них було 19, а старшому – 22. А їх мама, успішна підприємиця, з головою поринула у волонтерство.

Про загибель Героя пишуть у Мирівській громаді, звідки родом був полеглий воїн.

Чорним крилом смутку вкрило Мирівську громаду. Загинув наш земляк, наш Герой, Захисник,  відважний син української землі Максим Лях, який  разом з рідним  братом Іваном пішов боронити рідну землю. Брата врятував, а себе не вберіг – загинув під Бахмутом, – йдеться у повідомленні

Про полеглого Героя земляки кажуть, що він був справжнім патріотом України, незламним Воїном, котрий боронив її свободу, віддавши найцінніше – власне життя за вільне майбутнє кожного з нас.

Прощання з Героєм відбудеться 9 травня. Воно розпочнеться вдома, у селі Топила о 12.00 за адресою вул. Зарічна, 22. А поховання відбудеться на центральному кладовищі в смт Томаківка.

Вічна і світла пам’ять Захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким.

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×