Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2767
2767

ОНОВЛЕНО. Віднесення селища Кам’янське до категорії села: розпочалися громадські обговорення

ОНОВЛЕНО. Віднесення селища Кам’янське до категорії села: розпочалися громадські обговорення нової назви

ОНОВЛЕНО. Nikopolnews приносить вибачення за оприлюднення недостовірної інформації раніше – у нашому матеріалі йшлося про наміри перейменування селища Кам’янське, що не відповідає дійсності. Насправді громадські обговорення проводяться з приводу зміни категорії населеного пункту. 

На Нікопольщині розпочалися громадські обговорення з приводу віднесення селища Кам’янське до категорії села.

Про це повідомили на сайті Червоногригорівської громади, передає Nikopolnews.

Червоногригорівська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення з питань адміністративно-територіального устрою щодо віднесення селища Кам’янське до категорії села у Червоногригорівській селищній територіальній громаді та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Громадське обговорення проводиться Червоногригорівською селищною радою відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання статей 1, 13, 16 Закону України від 28.07.2023 року № 3285-ІХ «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України».

Мова йде про те, що населені пункти мають отримати статус залежно від кількості населення. Таким чином, згідно п. 5 ст. 1 Закону України від  28.07.2023 року № 3285-ІХ «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України» – село є населеним пунктом із садибною забудовою, загальна численність жителів якого становить менше 5 тисяч.

Зміни статусу селища на село в територіальній громаді, потребує:

  • селище Кам’янське Нікопольського району Дніпропетровської області до категорії села Кам’янське Нікопольського району Дніпропетровської області.

Свої пропозиції з обґрунтуванням можна надати до відділу правового забезпечення, економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Червоногригорівської селищної ради за адресою: 53283, Дніпропетровська область, Нікопольський район, селище Червоногригорівка, вул. Ярмарочна, 33 та за електронною поштою: zagalvid@chervonogr.otg.dp.gov.ua.

Термін подання – до 08 травня 2024 року включно.

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі по старій частині гуляє лелека (відео)

Читайте також: Ворог вдарив по Донеччині: під завалами шукають людей, є загиблий і поранені

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×