Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1495
1495

«Виповз із перевернутого автомобіля та втік»: на Нікопольщині  за день сталися чотири «п’яні» ДТП

на Нікопольщині

14 липня на Нікопольщині сталися чотири «п’яні» ДТП. Про це повідомила медик Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

Минула п’ятниця, для Нікопольської станції екстреної медичної допомоги була дуже урожайною на дорожньо-транспортні пригоди.

«Вранці, близько 9 години, у м. Марганці автомобіль збив 25-літнього велосипедиста на одній із центральних вулиць міста. На виклик негайно виїхала бригада ЕМД, надала допомогу потерпілому та доставила його в травмпункт із рваною раною вуха», – говорить медик

Наступний випадок стався в місті Нікополь.

«18-річний хлопець зненацька вискочив із бокової вулички на одну із центральних вулиць міста і на нього скоїв наїзд легковий автомобіль. Хлопець відбувся легким переляком та кількома саднами на колінах, що візуально зауважили працівники ЕМД, які прибули на виклик через декілька хвилин, оскільки сам потерпілий категорично відмовився від огляду та будь-якої медичної допомоги і швидко зник з місця події», – йдеться в повідомленні.

На Нікопольщині  за день сталися чотири «п’яні» ДТП

на Нікопольщині

Ще один випадок у Покрові.

«На лінію «103» поступив виклик від очевидців з приводу того, що на сільській вуличці перекинувся автомобіль і є один постраждалий. Туди негайно виїхала бригада ЕМД з м. Покрова. Але дуже швидко довелося бригаду відкликати, оскільки ті ж самі очевидці, зателефонували на «103» і сказали, що потерпілий, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, виповз із перевернутого автомобіля, підвівся на ноги і втік в невідомому напрямку», – розповідає Валентина Марченко.

А близько 20:00 поступив ще один виклик на «103» з приводу ДТП в м. Нікополь. Причиною виклику стало те, що чоловік в’їхав на мопеді в паркан і травмував голову.

«Знову ж таки, на протязі 2-х хвилин на виклик виїхала бригада ЕМД, яку на місці події зустріла компанія збуджених нетверезих людей, серед яких був травмований 45-літній чоловік, а поряд з ними лежав перевернутий мопед. У потерпілого виявлено забійну рану на потилиці», – йдеться в повідомленні.

Як розповіли очевидці, чоловік хотів сісти на мопед і поїхати.

«Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, а його друзі не дозволяли йому це зробити і в процесі тяганини він упав і вдарився потилицею об паркан. Так що назвати цю травму дорожньо-транспортною аж ніяк не можна. Потерпілому надали медичну допомогу та  доставили в травмпункт», – додала медик.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×