Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1778
1778

На Нікопольщині фельдшер «швидкої» вперше в житті прийняв пологи – новонароджена дівчинка стала 9-ю дитиною в родині

На Нікопольщині фельдшер

На Нікопольщині фельдшер “швидкої” вперше в житті прийняв пологи. Новонароджена дівчинка стала 9-ю дитиною в родині, передає Nikopolnews.

19 червня в центральну оперативну диспетчерску комунального підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» надійшов виклик з смт Томаківки. Причиною виклику «швидкої» стала вагітність, перейми.

«На виклик виїхала бригада ЕМД у складі фельдшера Новікова Микити Сергійовича та водія Чекотила Олександра Олександровича. Прибувши на місце виклику, фельдшер оглянув породіллю та розпочали  транспортування в профільний медичний заклад міста Дніпра. Але так сталося, що на під’їзді до лікарні фельдшеру довелося вперше в його практиці прийняти пологи», розповів медик Володимир Грабовий.

На Нікопольщині фельдшер «швидкої» вперше в житті прийняв пологи

На Нікопольщині фельдшер

У кареті «швидкої» з’явилася на світ дівчинка. Вона стала дев’ятою дитиною у родині.

Незважаючи на важку ситуацію в країні, на світ з’являються українці. Це дев’ята дитина у цій сім’ї. Дякуємо бригаді за  сумлінну працю, – написав медик

Новонародженій дівчинці та її мамі була надана кваліфікована допомога в повному обсязі згідно протоколів. Після чого їх доставили в пологове відділення обласного центру родинного здоров’я в задовільному стані.

«Адміністрація обласного центру екстреної медичної допомоги вітає маму з народженням донечки і наголошує на тому, що свою роботу  всі працівники  екстреної медичної допомоги виконують безплатно для пацієнтів. І медична допомога, і медикаменти, всі розхідні матеріали, які використовуються на викликах, бензин і дизпальне, а також зарплата медичного персоналу, водіїв і всіх інших працівників – все оплачується із державного бюджету», додав Володимир Грабовий.

Він зазначим, що саме у Марганці пішли нездорові слухи про те, що робота «екстренки» нібито переходить на платну основу.

Ми не знаємо, як працюють інші лікувальні заклади, чи надають вони платні послуги, чи ні, і в якому вигляді, але все те, що робить для своїх пацієнтів «екстрена медична допомога», для них – безоплатно! – запевнив автор повідомлення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×