Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4807
4807

Був у своєму у дворі, де його відкинуло вибуховою хвилею – як на Нікопольщині медики рятували пораненого

Був у своєму у дворі, де його відкинуло вибуховою хвилею – як на Нікопольщині медики рятували пораненого

Медики розповіли, як рятували пораненого на Нікопольщині чоловіка. Відповідне повідомлення з’явилося на сторінці директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченка, передає Nikopolnews.

Про порятунок постраждалого внаслідок ворожого обстрілу розповіла Алла Давиденко.

За її словами На підстанцію смт. Томаківка Нікопольської станції ЕМД КП”ОЦЕМД та МК”ДОР” надійшов виклик до чоловіка з вибуховою травмою. Постраждалий  знаходився у своєму дворі, де його під час обстрілу відкинуло вибуховою хвилею.

Бригада ЕМД в складі медичної сестри Тимошенко Надії Миколаївни, молодшої сестри Афанасьйової Людмили Володимирівни та водія Чаманова Сергія Сергійовича виїхала негайно і, не зважаючи на те, що виклик був далекий, доїхали дуже швидко.

Як на Нікопольщині медики рятували пораненого

Знаходився у дворі, де його відкинуло вибуховою хвилею – як на Нікопольщині медики рятували пораненого

На місці, після спілкування та огляду постраждалого, було встановлено, що у чоловіка закрита ЧМТ, струс головного мозку, забій обличчя, носова кровотеча. Медична допомога була надана швидко, кваліфіковано, в повному обсязі – комір Шанца, знеболення, передня тампонада носових ходів, внутрішньовенний доступ. На ношах чоловік був перенесений в автомобіль ЕМД та в стані середнього ступеня тяжкості шпиталізований в Томаківську ЦРЛ.

Нагадаємо, вчора на Нікопольщині було поранено трьох людей – двоє чоловіків постраждали від ворожих обстрілів у Нікополі, ще один – у Марганецькій громаді.

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі чоловіка паралізувало після удару головою, а в Покрові мати 4-х дітей втратила свідомість у пункті видачі «гуманітарки»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×