Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
814
814

Через постійні обстріли у Нікополі та Марганці є проблеми з телебаченням – представниця Нацради

Через постійні обстріли у Нікополі та Марганці є проблеми з телемовленням представниця Нацради

Через постійні обстріли у Нікополі та Марганці є проблеми з телебаченням. А 17 квітня у Межівській громаді декілька годин на всіх супутникового телебачення транслювався ефір російського телеканалу з президентом Путіним.

Про це пише сайт «Суспільне», передає Nikopolnews.

Сьогодні у Межівській громаді була здійснена російська атака на супутник Astra. Через що мешканці громади замість українського мовлення, бачили російські канали з диктатором Путіним.

На даний час мовлення українських каналів вже відновлено на території вищезгаданої громади.

Через постійні обстріли у Нікополі та Марганці є проблеми з телебаченням

86746699 482017569368011 7395258639407120384 n

Транслювання російського телебачення в нашій області прокоментувала представниця Національної ради з питань телебачення та радіомовлення у Дніпропетровській області Олена Демченко.

«Проблеми з телемовленням через атаку спостерігалися сьогодні по всій Україні, у деяких регіонах увімкнулося російське мовлення. Систематично воно фіксується на Дніпропетровщині в районах, наближених до тимчасово окупованих територій. Наприклад, Нікополь, Марганець, прилеглі до цих міст райони, адже там поблизу тимчасово окупований Енергодар. Вежа, розташована в Мелітополі, її передавач налаштований на трансляцію російських телеканалів. Але це звичайне цифрове мовлення. Також є російській радіостанції, які мають впевнений прийом»

Нагадаємо, випадки транслювання російських пропагандистських каналів останнім часом спостерігають у Марганецькій громаді. Міський голова Геннадій Боровик закликав людей дотримуватися інформаційної гігієни.

Ще новини Нікопольщини: Лікарі з Нікополя видали книгу «Підсвідомість в нас чи ми в підсвідомості»

Читайте також: Чому США не захищають небо України так, як Ізраїлю – Держдеп назвав 4 причини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×