Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
52
52

У Покрові школярі вшанували мужність захисників та захисниць України (фото)

У Покрові школярі

У Покрові школярі вшанували мужність захисників та захисниць України. Про це розповіли у міській раді, передає Nikopolnews.

Вперше у цьому році 1 жовтня ми будемо відзначати День захисників і захисниць України. З цієї нагоди, у закладах загальної середньої освіти пройшли зустрічі з захисниками, онлайн-заходи у вигляді виховних та тематичних годин, флешмобів.

Вшанували подвиг нескорених українців, хто в різний спосіб наближає перемогу України над загарбником. Висловили слова щирої вдячності усім причетним. Також діти долучилися до благодійної акції “Зроби подарунок військовому”. Підготувавши листи, смаколики, необхідні побутові речі, які поїхали на фронт до наших захисників.

Image00001

У школі раннього розвитку БТДЮ прагнуть, аби культура та традиції українського народу стали невід’ємною частиною душі кожного вихованця.

Напередодні Дня Захисника України та Дня козацтва діти вправлялися у спритності, кмітливості, творчості. Педагоги школи раннього розвитку «Всезнайко» залучали своїх вихованців пізнавальної активності, аби вони якомога глибше пізнавали своє коріння. На різних локація малеча грала, виконувала фізичні вправи, демонструвала командний дух, створивши синьо-жовте сонечко зі своїх долоньок. Для дітей провели майстер-клас, де вони виготовили прапорці, прикрасивши їх національною символікою.

У Покрові школярі вшанували мужність захисників та захисниць України: фото

Image00009

Image00002

Image00003

Image00004

Image00006

Image00007

Image00005

Image00008

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×