Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
211
211

У Покрові університет III віку відкрив свої двері для слухачів (фото)

У Покрові університет

5 вересня у Покрові університет III віку відкрив свої двері для слухачів. Навчання у ньому безкоштовне. Повідомляє Nikopolnews.

«Для понад 80 покровчан, які перебувають на заслуженому відпочинку, розпочався новий навчальний рік. Сьогодні з цієї нагоди вони приймали вітання від своїх наставників та гостей. Перший день занять, як завжди, пройшов креативно та творчо», – розповіли у міській раді.

Оскільки більшість поважних студентів тут не перший рік і сповна розкрили свій потенціал.

«Хтось знайшов себе в ансамблі “Золота пора”, хтось пише та декламує вірші, грає у п’єсах, займається рукоділлям. Головне – усі вони відчувають себе потрібними й усвідомлюють, що життя продовжується і меж пізнання не існує», йдеться у повідомленні.

З кожним роком в Університеті змінюються стандарти організації навчального процесу з людьми поважного віку.

«У цьому навчальному році будуть продовжувати працювати факультети: «Історія України», «Основи здорового способу життя», «Інформаційні технології» . Слухачі матимуть змогу поринати в минуле свого краю та країни, ділитися спогадами, опановувати сучасні засоби комунікації, займатися оздоровчою хореографією і скандинавською ходьбою та отримувати таку необхідну зараз психологічну підтримку», – додали у повідомленні.

Набір до Університету триває.

У Покрові університет III віку відкрив свої двері для слухачів: фото

У Покрові університет

У Покрові університет

У Покрові університет

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×