Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3443
3443

Вже тягнуть труби із Запоріжжя, щоб у Марганці була вода – водоканал, подробиці

у Марганці була вода

Вже тягнуть труби із Запоріжжя, щоб у Марганці була вода. Подробиці прос ситуацію з водопостачанням і перспективами у Марганці розповів директор міськводоканалу Валентин Ваданов, передає Nikopolnews.

З 8 червня, у зв’язку з критичним падінням води у Каховському водосховищі у Марганці  припинили надавати послуги централізованого водопостачання. За цей час провели велику роботу щодо забезпечення міста водою. Станом на зараз у Марганці працює 40 точок роздачі води. Воду у місто доставляють залізничним та автомобільним транспортом. Також у місті працює два штаби роздачі питної бутильованої води.

Система водовідведення у Марганці працює в стабільному стані. Надзвичайних ситуацій не виникало.

«Я хотів би зауважити, у кого є каналізація, обов’язково максимальним об’ємом води змивайте в туалетах. Щоб у нас не виникало надзвичайних ситуацій», сказав директор міськводоканалу.

Вже тягнуть труби із Запоріжжя, щоб у Марганці була вода: відео

Офіційний коментар директора Марганецького міськводоканалаОфіційний коментар директора Марганецького міськводоканала

Розповів Ваданов і про роботи щодо відновлення центрального водопостачання.

«Вже розпочаті роботи по президентській програмі для забезпечення міста Марганець водою з міста Запоріжжя. Розпочато земляні роботи. Ведеться труба з Запоріжжя для того, щоб у нас знову було встановлене централізоване водопостачання. Також з вчорашнього дня розпочато роботи з забезпечення міста технічною водою з Миколаївського водосховища (на період, поки воду не подадуть з Запоріжжя – ред.). Ці роботи також трудоємкі і швидко не зробляться. Але ми прогнозуємо десь за півтора місяця цю роботу виконати і до міста подати воду. Вона буде не питної якості, але її можна буде використовувати у господарстві», розповів Валентин Ваданов.

Детальніше дивіться на відео.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×