Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1527
1527

Що буде з технічною водою у Червоногригорівській громаді?

Що буде з технічною водою у Червоногригорівській громаді?

Що буде з технічною водою у Червоногригорівській громаді? Про це йдеться у сьогоднішньому дописі на офіційних ресурсах громади, передає Nikopolnews.

Ситуація навколо води зараз гаряча та найбільше обговорюється в різних виданнях, приватних та офіційних. Щодо питної води все більш менш зрозуміло, і інформація постійно доводиться до споживачів по декілька разів на день. А от щодо технічної води, більш складно… – йдеться у повідомленні

Станом на 8 червня ситуація з технічною водою у Червоногригорівській громаді така

Що буде з технічною водою у Червоногригорівській громаді?

  • Смт Червоногригорівка – працює тільки кооператив “Полив”, але на скільки вистачить води для забору невідомо (день чи два). Всі інші кооперативи вже припинили забір технічної води. Більша частина населеного пункту вже залишилась без технічного водопостачання, збільшивши навантаження на водопровід питної води.
  • Ситуація в Придніпровському старостинському окрузі теж рівнозначно скрутна. На даний момент працює лише одна насосна станція технічної води – центральна, яка забезпечує водою сщ. Кам’янське, с. Придніпровське, та частину с. Мусіївка. Всі інші кооперативи теж припинили свою роботу.
  • Дмитрівський старостинський округ теж потерпає від ситуації, і хоча у мешканців центрального водопроводу та технічного і не було, але користувалися привізною водою. На сьогоднішній день і без того коштовна доставка води стала ще дорожчою, бо перевізники обирають пункти ближчі, рентабельніші.

Тобто вся Червоногригорівська громада потерпає від нестачі технічної води. А як знає весь Нікопольський район, місцеві жителі переважно живуть за рахунок городів та продажу сільгосппродукції, реалізуючи вирощені культури на базарі, – йдеться у повідомленні

Зазначається, що, звісно, ніхто не хоче залишитись в скрутній ситуації, тому люди продовжують полив питною водою, поки вона є.

Але просимо ще раз, потерпіть. За тиждень з рослинам нічого не станеться, зате ми будемо мати запас питної води в резервуарах, доки до нас доїде обіцяна бутильована вода, – звертається до мешканців керівництво

Також мешканців просять заплатити за вже використану технічну воду. Це допоможе ремонтувати та підтримати в контрольованому стані мережу, насосні станції та водозабірники технічної води.

Ми ж маємо надію, що вода повернеться, і ми знову матимемо змогу поливати, тому не допускайте заборгованості за воду. Ситуація жахлива, пейзаж на березі вражає… Але все це ми переживемо, як пережили останні півтора року, – йдеться у повідомленні

Що буде з технічною водою у Червоногригорівській громаді?

Пейзаж на березі в Червоногригорівській громаді не радує око

Додаткова інформація для жителів частини смт Червоногригорівка: вирішується питання про водозабір з річки Ревун, але питання ще не вивчене, не зрозуміло, чи можна користуватись тією водою для технічних потреб і чи не стане вибір між питним водопроводом та технічним водопроводом.

Детальнішу інформацію обіцяють згодом.

Чому зараз немає питної води у деяких населених пунктах Червоногригорівської ТГ

КП “ДНІПРО” повідомляє: в зв’язку з ремонтними роботами ДТЕК на електромережах відсутнє живлення насосної станції, по цій причині відсутнє питне водопостачання. Буде відновлено водопостачання після закінчення ремонтних робіт.

Ще новини Нікопольщини: Маємо сили та засоби для забезпечення мешканців Нікопольщини водою – Євтушенко

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×