Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
102
102

Спортсмени з Покрова стали переможцями Чемпіонату та Кубку з таїландського боксу (фото)

Спортсмени з Покрова

Спортсмени з Покрова стали переможцями Чемпіонату та Кубку з таїландського боксу. Про це розповіли у міській раді, передає Nikopolnews.

«Нікіта Захарченко та Дмитро Шелесько піднялися на перші сходинки п’єдесталів. Вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка переможно здійняли прапор України! 77 країн-учасниць, понад 1000 учасників – така статистика одних з найпрестижніших турнірів, що проходили у турецькому Кемері з 1 по 10 жовтня. Україну у складі збірної на них представляли покровчани, вихованці ДЮСШ ім. Д.Дідіка», йдеться у повідомленні.

Спортсмен Нікіта Захарченко змагався з найсильнішими супротивниками на Чемпіонаті світу з таїландського боксу серед юніорів, віком 16-17 років. Дмитро Шелесько на Кубку світу серед молоді, 18-23 роки. Нікіта та Дмитро завоювали золото турнірів.

«Це блискуча перемога! Не тільки особиста, а й вагомий внесок у нашу спільну перемогу! Вітаю спортсменів та їхнього наставника. Ви зміцнюєте позиції України на світовій спортивній арені!», сказав міський голова Олександр Шаповал.

Спортсмени з Покрова стали переможцями Чемпіонату та Кубку з таїландського боксу: фото

photo 2023 10 10 16 45 31

photo 2023 10 10 16 45 33

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×