Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
966
966

У Томаківській громаді розпочався ремонт важливої дороги (фото)

У Томаківській громаді

У Томаківській громаді розпочався ремонт важливої дороги. Цей напрямок був у переліку пріоритету капітального ремонту ще у 2021 році. Про це повідомили на сторінці громади, передає Nikopolnews.

«Інформуємо громаду, що розпочався ремонт автодороги Т-04-20, що прямує громадою від села Чумаки, через село Кисличувата до селища Томаківка. Ми вже протягом багатьох років писали листи, жителі постійно звертались зі зверненнями, щодо крайньої необхідності ремонту автодороги. Цей напрямок був у переліку пріоритету капітального ремонту у 2021 році та вже у січні були розпочаті підготовчі роботи, але…», йдеться у повідомленні.

Проте керівництво громади постійно наголошувало, про необхідність ремонту саме цієї ділянки дороги

«З дня у день стан дорожнього покриття стрімко погіршується (є ділянки, де після дощу взагалі проїхати неможливо ні автобусом, ні медичній допомозі, ні приватним автотранспортом). А найголовніше це те, що цей напрямок є маршрутом евакуації жителів», – говорять у громаді.

У Томаківській громаді

На вищезазначеній дорозі вже розпочалися ремонтні роботи. Наразі відновлюється підготовчі шари автодороги та влаштовується новий асфальтобетон.

«Висловлюємо подяку всім хто долучився до необхідності проведення ремонту автодороги та допоміг громаді у відновленні важливого соціального напрямку : голові Дніпропетровської обласної адміністрації Сергію Лисаку, Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області – Олександру Коломійцеву. Особливу вдячність висловлюємо Міністру внутрішніх справ України – Ігорю Володимировичу Клименку», – додали у громаді.

У Томаківській громаді розпочався ремонт важливої дороги: фото

У Томаківській громаді

У Томаківській громаді

У Томаківській громаді

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×