Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
590
590

Водопостачання Нікопольщини обговорили на нараді у Дніпрі

Водопостачання Нікопольщини

Водопостачання Нікопольщини обговорили на нараді у Дніпрі. Повідомив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

«Засідання робочої групи щодо реконструкції та модернізації об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства під головуванням начальника обласної військової адміністрації Сергія Лисака відбулося в Дніпрі 12 травня», написав він у своєму телеграмі.

Водопостачання Нікопольщини обговорили на нараді у Дніпрі: фото

photo 2023 05 12 17 38 17

Нікопольську районну військову адміністрацію представив перший заступник Юрій Багно. У ході наради обговорили питання щодо запровадження в області програми «Питна вода Дніпропетровщини». Також не залишили без уваги потребу погашення боргів підприємств перед податковою, допомогу з обласного бюджету, оновлення мережі.

photo 2023 05 12 11 51 09

«Вживаємо всі заходи для того, щоб водопостачання було безперебійним. Зараз будуть напрацьовуватися пропозиції, домовилися, що за місяць розглянемо їх. Підприємства водопровідно-каналізаційного господарства потребують підтримки, ми готові її надати», сказав начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Євген Євтушенко додав, що питання водопостачання громад Нікопольського району є одним із пріоритетних напрямків діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×