Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
755
755

«Мамо, я в Україні, не плач…»: ще один житель Покрова повернувся з ворожого полону

житель Покрова

Ще один житель Покрова повернувся з ворожого полону. Про це повідомляє прес-служба міського голови Покрова, передає Nikopolnews.

«10 квітня Україна визволила з ворожого полону ще сто наших захисників та захисниць. Серед них мешканець Покрова – оборонець Маріуполя, морський піхотинець Іван Захарчук. Рівно рік тому з ним було втрачено зв’язок. Тоді, після двох місяців міських боїв із переважаючими у багато разів силами окупантів, Іван отримав поранення та потрапив у полон», йдеться в повідомленні.

Про це рідні захисника дізналися лише через 6 місяців пошуків. Дружина Олена та мама Тетяна Миколаївна ні на хвилину не опускали руки, наближаючи день, коли почують його голос.

Ще один житель Покрова повернувся з ворожого полону

житель Покрова

житель Покрова

«І ось черговий обмін і нарешті довгождане: “Мамо, я в Україні. Не плач…” та перша розмова з шестирічним сином», розповідають у прес-службі.

Дружина вже поряд з Іваном. До рідного міста мужній морпіх повернеться після операції та реабілітації. Оскільки в неволі поранений не отримав тоді необхідної меддопомоги.

житель Покрова

Іван Захарчук став на захист територіальної цілісності України у 2014 році й продовжив нищити ворога під час повномасштабного вторгнення.

Вітаємо захисника з поверненням до рідної України!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×