Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4633
4633

Моторошна ДТП біля Нікополя: троє загиблих і троє постраждалих (фото)

11 травня сталася моторошна ДТП біля Нікополя. Внаслідок аварії загинуло троє осіб, передає, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Nikopolnews.

«До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася поблизу селища Придніпровське Червоногригорівської селищної територіальної громади Нікопольського району», йдеться в повідомленні ДСНС.

На місце виклику відразу вирушили рятувальники з Нікополя. На місці події, вони встановили, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох легкових автомобілів. А саме: «Nissan», «ВАЗ-21099» та «ВАЗ-2108». Внаслідок зіткнення тіло водія «ВАЗ-21099» затиснуло всередині понівеченого автомобіля. Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту деблокували тіло чоловіка 1980 року народження. Також, в цьому ж транспортному засобі загинули жінка 1938 року народження та чоловік 1970 року народження.

«Травмовано та госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до лікувального закладу водія автомобіля «Nissan» – чоловіка 1976 року народження та пасажирку автомобіля «ВАЗ-2108» – жінку 1935 року народження. Водій автомобіля «ВАЗ-2108» отримав медичну допомогу на місці події та від подальшої госпіталізації відмовився», додали у повідомленні.

До місця виклику залучено 10 співробітників особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Моторошна ДТП біля Нікополя: фото

Моторошна ДТП біля Нікополя

Моторошна ДТП біля Нікополя

Моторошна ДТП біля Нікополя: троє загиблих і троє постсраждалих (фото)

Моторошна ДТП біля Нікополя

Моторошна ДТП біля Нікополя

В дніпровських Телеграм-каналах пишуть, що удар був такої сили, що жінку викинуло через вікно. Тут також публікують фото з місця аварії.

дтп біля нікополя

дтп біля нікополя

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×