Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
4186
4186

«Тьотя Таня була доброю, любила діток…» – на Нікопольщині оплакують убиту окупантами жінку

«Тьотя Таня була доброю, любила діток…» - на Нікопольщині оплакують убиту окупантами жінку

4 березня на Нікопольщині від ворожих обстрілів загинуло двоє людей. Однією з жертв стала 57 річна жінка. Рідні, друзі, знайомі, односельці в скорботі через важку втрату. Кажуть, загибла була дуже гарною людиною.

Т. Таня , так її всі називали жила і хотіла жити!!! Вона була доброю, щирою, веселою!!! Любила свою сім’ю, діток та свою роботу!!! написала у Фейсбуці Лілія Рощіна.

Вона оприлюднила фото, на яке важко дивитися без сліз. На знімку вбрані до свята Осені малюки. І з ними – т.Таня. Усміхнена. Щаслива.
Сьогодні ці дітки або здригаються щодня і щоночі від обстрілів, або були змушені залишити разом з батьками свої домівки і їхати світ за очі.
А тьоті Тані більше немає.

Ця людина на фото обіймає мого синочка (на знімку зліва – від ред.). Вона нічого не зробила цим клятим оркам! Ні в чому не винна людина!!! Скільки можна!!!Коли настане правосуддя ?!!! Хочу,  щоб світ бачив, знав цю несправедливість!!!Тому розширюю це посилання!!! Хай світ бачить, з ким воює Росія!!!! Хочу, щоб всім було по заслузі!!!! Не мовчіть!!! – написала Лілія Рощіна

«Тьотя Таня була доброю, любила діток…» - на Нікопольщині оплакують убиту окупантами жінку

Також допис про загибель пані Тетяни оприлюднено у групі с. Кам’янське (Кар’єр) у Фейсбуці. Односельці висловлюють співчуття з приводу передчасної смерті земляяки, яка стала ще одною жертвою армії рф.

«Тьотя Таня була доброю, любила діток…» - на Нікопольщині оплакують убиту окупантами жінку

На Нікопольщині оплакують убиту окупантами жінку

Загальна кількість загиблих мешканців Нікопольщини за весь період обстрілів району зросла до 38.

Ще новини Нікопольщини:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×