Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
260
260

На Нікопольщині цього тижня постраждали від ворожих обстрілів 14 людей – ОВА (відео)

На Нікопольщині цього тижня постраждали від ворожих обстрілів 14 людей - ОВА (відео)

На Нікопольщині цього тижня постраждали від ворожих обстрілів 14 мирних мешканців. Також у районі багато руйнувань.

Про це розповів під час брифінгу 20 березня заступник начальника Дніпропетровської ОВА Юрій Яндульський, передає Nikopolnews.

Цього тижня від ворожих атак потерпала Нікопольщина. Побиті багатоповерхівки, приватні будинки, адміністративні будівлі, садочки. Від обстрілів постраждало 14 осіб. Ще шестеро людей постраждало від атаки на Синельниківський район і ніч на 20 березня, – повідомив Яндульський, розповідаючи про безпекову ситуацію в області

Згадав він і смертельну атаку на Кривий Ріг, коли загинуло п’ятеро осіб, 50 отримали поранення, серед них 13 дітей.

Також Яндульський розповів про наслідки ворожих атак для енергетики у південних районах Дніпропетровщини.

Щодня від ворожих атак потерпає енергетичне обладнання в південних регіонах області. Працівниками постійно проводяться роботи, вони намагаються оперативно та вчасно усувати наслідки і відновити світло в домівках людей, – запевнив заступник начальника ОВА

Він торкнувся також у своєму звіті програми еВідновлення.

А ще розповів про реалізацію програми озеленення на Дніпропетровщині.

За його словами, вже у 2024 році в області висадили 2 млн. саджанців та сіянців дерев. Загалом створили 252 га нових лісів.

Щойно дозволила погода, в області розпочали весняну лісокультурну кампанію. Роботи тривають за програмами Президента України «Зелена країна» та в межах громадської акції Держлісагентства «Створюємо ліси разом». Всього навесні в планах закласти понад тисячу гектарів. А це – 8 мільйонів дерев, – сказав Юрій Яндульський

Він нагадав, що під час воєнного стану мешканцям області заборонено відвідувати ліси. Виняток – військові, правоохоронці, лісівники та представники органів місцевої влади.

Детальніше – у відео нижче

На Нікопольщині цього тижня постраждали від ворожих обстрілів 14 людей - ОВА (відео)На Нікопольщині цього тижня постраждали від ворожих обстрілів 14 людей – ОВА (відео)

Нагадаємо, окупанти продовжують терор Нікопольщини. Вчора було поранено 27-річного чоловіка і багато руйнувань у громадах району. Сьогодні вночі знову обстріли – росіяни вгатили у тому числі по храму.

Ще новини Нікополя і району: Нікополь сьогодні і рік тому: що змінилося, які очікування – 5 питань мешканцям і владі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×