Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1101
1101

На Нікопольщині підліток вдарив товариша по голові важим предметом – постраждалий у лікарні

На Нікопольщині підліток вдарив товариша по голові важим предметом – постраждалий у лікарні

На Нікопольщині підліток вдарив товариша по голові тупим важим предметом, через що той потрапив до лікарні. Про це розповідає медик Алла Давиденко, передає Nikopolnews.

За її словами, на підстанцію смт. Томаківка Нікопольської станції ЕМД КП”ОЦЕМД та МК”ДОР” надійшов виклик до підлітка з травмою голови.

Бригада ЕМД в складі медичної сестри Тимошенко Надії Миколаївни, молодшої сестри Афанасьйової Людмили Володимирівни та водія Чаманова Сергія Сергійовича виїхала до постраждалого.

Знаходився у дворі, де його відкинуло вибуховою хвилею – як на Нікопольщині медики рятували пораненого

З’ясувалося, що в ході конфлікту один підліток спричинив іншому травму голови, вдаривши тупим важким предметом. Було встановлено,  що у постраждалого забійна рана волосяної частини голови. Підлітку надана медична допомога і він був шпиталізований до Томаківської ЦРЛ у відділення травматології.

Всі ми знаємо, що підлітковий вік дуже складний, і тому саме в цей час треба більш уважно ставитись до проблем своїх дітей, обговорювати їх, допомагати в них розібратись і вирішувати їх цивілізованим шляхом, а не шляхом сили. Це складно, але це наші діти, і треба докласти зусилля, щоб в дорослому житті вони вміли вирішувати питання шляхом мирного спілкування, а не за допомогою надмірних емоційних реакцій та вчинків, – написала Алла Давиденко

Ще новини Нікопольщини: Медики Марганця розповіли, як рятували подружжя, поранене російськими снарядами

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×