Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1750
1750

На Нікопольщині рятували двох жінок, яких побили рідні діти

На Нікопольщині рятували двох жінок, яких побили рідні діти

На Нікопольщині швидка двічі за останній тиждень виїжджала на побиття батьків дітьми. Про це йдеться у повідомленні медика Валентини Марченко на сторінці директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченка, передає Nikopolnews.

В одному випадку 44-річний син побив свою 73-річну маму, у неї діагностовано черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травматичне ушкодження плеча, передпліччя та множинні забої тулуба.

В другому випадку 50-річна донька завдала важких травм своїй 77-річній матері, спричинивши їй закритий перелом обох кісток лівої гомілки та множинні садна обличчя.

Жінкам була надана допомога на місцях подій та доставлено в лікарню для подальшого лікування.

Дивує і навіть лякає  така жорстокість з боку рідних дітей до своїх матерів. Мені, як лікарю із 40-річним стажем на виїзній бригаді ЕМД, пригадався один випадок із практики. Виїхали на виклик до жінки 75 років із причиною виклику – втрата свідомості. Зустріла нас жінка середнього віку і розповіла, що вона поконфліктувала із своєю матір’ю, пішла з дому, а коли повернулася, побачила, що мати спить, попробувала її розбудити і не змогла, викликала ЕМД. Ми оглянули жінку, констатували біологічну смерть, сказали про це її доньці. Такого розпачу нам не доводилося ніколи раніше бачити. Жінка впала на коліна, почала благати нас оживити її маму, хоч на декілька хвилин, щоб вона могла попросити пробачення у неї за свою нестриманість. Постійно  повторювала: «Я не зможу з цим жити…», – розповідає медик Валентина Марченко

Вона запитує у тих людей, які дозволяють собі підняти руку на найріднішу людину: «Як можна з таким надалі жити?».

Працівники «екстренки» звертаються до всіх:

«Шануйте своїх рідних, вирішуйте конфлікти мирним шляхом, ні в якому разі не причиняйте їм ніяких ран, ні душевних, ні тілесних. В наш час і так дуже багато болю і сліз»

На фото: бригади ЕМД, які виїжджали на виклики до травмованих жінок. Бригада м. Марганця – фельдшер Чередник Тетяна, молодша медична сестра – Сіренко Тетяна та водій Шевченко Володимир.  Фельдшер підстанції м. Нікополя Євгеній Мудренко.

На Нікопольщині рятували двох жінок, яких побили рідні діти

На Нікопольщині рятували двох жінок, яких побили рідні діти

Ще новини Нікопольщини:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×