Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
399
399

На Нікопольщині шахрай видурював у людей гроші «на допомогу ЗСУ»

На Нікопольщині шахрай видурював у людей гроші «на допомогу ЗСУ»

На Нікопольщині шахрай видурював у людей гроші нібито «на допомогу ЗСУ». Поліція викрила його, повідомляє Nikopolnews.

Чоловік створив допис про збір коштів на допомогу нібито бійцям однієї з бригад та розмістив оголошення в соціальній мережі. Коли на картку почали надходити гроші, він знімав готівку та використовував гроші на власні потреби.

7 жовтня до відділу поліції в м. Покров звернувся потерпілий та повідомив, що він переслав гроші на допомогу українським воїнам на фронті, однак через деякий час зрозумів, що його ошукали.

На Нікопольщині шахрай видурював у людей гроші «на допомогу ЗСУ»

Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 28-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий мешканець. Загалом з 25 вересня шахраю вдалося видурити майже 3 тис. гривень у десятьох потерпілих.

19 жовтня слідчими ВП № 2 Нікопольського РУП правопорушнику повідомили про підозру за десятьма фактами ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Просимо громадян бути уважними, довіряти лише офіційним джерелам інформації про збори на допомогу ЗСУ або людям, яких ви особисто знаєте, – закликають у поліції

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі 42-річному чоловіку повідомили про підозру за спричинення тяжких тілесних ушкоджень знайомому

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×