Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
618
618

На Нікопольщину прибула поважна моніторингова місія ООН (відео)

На Нікопольщину прибула поважна моніторингова місія ООН (відео)

На Нікопольщину прибула поважна моніторингова місія ООН. Про це йдеться в сюжеті пресслужби Нікопольської районної військової адміністрації, оприлюдненому Євгеном Євтушенком, передає Nikopolnews.

Зазначається, що усі вісім громад Нікопольського району станом на сьогодні в різній мірі постраждали від агресії росії. Кожна має свій спектр проблем та завдань, що потребують вирішення.

Для того, аби мати розуміння поточної ситуації, до Нікопольської РВА прибула поважна моніторингова місія – Координаторка системи ООН в Україні Деніз Браун, голова Управління ООН з координації гуманітарних справ Сара Хілдінг Дер Ведувен, керівник регіонального офісу Управління ООН з координації гуманітарних справ Антон-Джозеф Хаген, Неля Заблоцька-Сейннікова помічник спеціаліста з гуманітарних питань, Еойн О’Доннелл заступник координатора кластеру WASH.

В районі сьогодні активно працюють гуманітарні програми ООН які задовольняють потреби населення у питній артезіанській воді, продуктових наборах, засобах гігієни, матеріалах для відновлення житла після обстрілів. Під час зустрічі керівники громад окреслили ряд першочергових питань, пріоритетним серед яких залишається водопостачання.

Після спілкування гості отримали можливість на власні очі побачити масштаби руйнувань внаслідок обстрілів, результати катастрофи спричиненої підривом Каховської ГЕС, відвідали один з пунктів видачі артезіанської питної води у Нікополі та на прикладі Червоногригорівської громади проінспектували механізм реалізації гуманітарних програм WFP і Юнісеф.

Сьогодні підтримка ООН це важлива гуманітарна складова, яка потрібна мешканцям Нікопольського району, – підкреслює пресслужба РВА

Детальніше – у відео нижче.

На Нікопольщину прибула поважна моніторингова місія ООН: відео

На Нікопольщину прибула поважна моніторингова місія ООН (відео)

Ще новини Нікопольщини: Як у Нікополі забезпечуються права людини – вивчала моніторингова група

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×