Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
782
782

Як у Нікополі забезпечуються права людини – вивчала моніторингова група

Як у Нікополі забезпечуються права людини – вивчала моніторингова група

Як у Нікополі забезпечуються права людини, вивчала моніторингова група. У місті завершено проект «Моніторинг забезпечення прав людини в місті Нікополь Дніпропетровської області» в рамках проекту «Права людини в дії». Про це повідомляє Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

Проект було реалізовано за підтримки та активної участі команди Української Гельсінської спілки з прав людини через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Зазначається, що особисто мер міста Нікополя Олександр Саюк, як підписант Всесвітньої Декларації Мерів за Демократію, має бути зацікавлений у тому, щоб зробити життя громадян якіснішим, комфортнішим та, найважливіше, безпечнішим, тож всіляко сприяв проведенню даного дослідження. Нікопольською міською радою було надано відповіді на усі надіслані запити на публічну інформацію.

Моніторингова група, яка включала в себе досвідчених правозахисників, працювала протягом останніх 4 місяців на території Нікопольської громади для об’єктивного та всебічного дослідження стану забезпечення прав людини.

Як у Нікополі забезпечуються права людини – де можна дізнатися результати дослідження

Як у Нікополі забезпечуються права людини – вивчала моніторингова група

За результатами роботи підготовлено моніторинговий звіт, який незабаром буде оприлюднено у ЗМІ.
Моніторинг проходив у ключових областях прав людини, таких як:

  • «Безпека громади»
  • «Гідний рівень життя»
  • «Право на здоров’я»
  • «Навколишнє природне середовище»
  • «Право на освіту та участь в культурному житті громади»
  • «Право на працю»
  • «Добре врядування»
  • «Дотримання прав людини в умовах повномасштабного вторгнення»

Дякуємо усім, хто був долучений до реалізації проекту «Моніторинг забезпечення прав людини у місті Нікополь Дніпропетровської області». Чекаємо від місцевих громадських організацій подібних ініціатив та корисних для громади проектів,  – йдеться у повідомленні

Фото: Анатолій Кухарчук для Nikopolnews.

Ще новини Нікополя: «Вилучати землю і нерухомість»: нардеп від Нікополя Денис Герман подав скандальний законопроєкт – що про це відомо

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×