Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
492
492

На великій швидкості зіткнувся з деревом: у Марганці медики рятували учасника п’яної ДТП

На великій швидкості зіткнувся з деревом: у Марганці медики рятували учасника п’яної ДТП

У Марганці медики рятували учасника п’яної ДТП, який, швидко рухаючись на автівці, зіткнувся з деревом. Молодик отримав численні травми.

Про це розповів завідуючий Марганецької підстанції екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, лікар Володимир Грабовий, передає Nikopolnews.

За словами Володимира Грабового, 26 березня ввечері в центральну оперативну диспетчерську Комунального підприємства «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ та МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» надійшов виклик з приводу дорожньо-транспортної пригоди.

На великій швидкості зіткнувся з деревом: у Марганці медики рятували учасника п’яної ДТП

На виклик негайно виїхала бригада ЕМД № 23 підстанції м. Марганець, у складі фельдшера з МНС Пискунової Ірини Сергіївни, молодшої медичної сестри Худімової Світлани Валентинівни та водія Храброва Сергія Олександровича.

На місці виклику з’ясувалося, що водій легкового автомобіля, 24-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на великій швидкості зіткнувся з деревом. Бригадою ЕМД швидко було оцінено стан постраждалого, надано йому екстрену медичну допомогу на місці та  доставлено в Марганецьку міську лікарню, з попереднім діагнозом: «Політравма: відкрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана волосистої частини голови, перелом грудини, закрита травма живота, алкогольне сп’яніння».

Допомога потерпілому була надана в повному обсязі згідно протоколу – накладено шийний комір, зроблено внутрішньовенний  доступ, знеболювання, проведено первинну обробку рани, накладено асептичну пов’язку, розпочато протишокову терапію. Потерпілий транспортований в лікарню на щиті.

Закликаємо водіїв – ні при яких обставинах не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння, дотримуватися правил дорожнього руху та особистої безпеки, щоб не піддавати ризику ні своє життя  та здоров’я, ні життя та здоров’я оточуючих! – пише Володимир Грабовий

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі медики рятували жінку, яку підрізав рідний батько, і постраждалих від обстрілів людей – важкий день 17 березня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×