Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1088
1088

У Нікополі медики рятували жінку, яку підрізав рідний батько, і постраждалих від обстрілів людей – важкий день 17 березня

У Нікополі медики рятували жінку, яку підрізав рідний батько, і постраждалих від обстрілів людей – важкий день 17 березня

У Нікополі медики рятували жінку, на яку раптово напав з ножем рідний важко хворий батько. А також постраждалих від обстрілів людей.

Про важкий день 17 березня розповіла завідувачка Нікопольської СЕМД Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

Валентина Марченко розповіла, що артобстріл у Нікополі 17 березня розпочався вже з 7 ранку.

На Запорізькій АЕС почалися вибори путіна. Нікополь це відчув, – зауважила лікарка

О 9:30 уже були постраждалі в місті на одній із АЗС в одному із найбільш людних в цей час місці – поряд недільний ринок.  Бригада виїхала негайно, проте обійшлося малими жертвами – двоє легкопоранених доставлені в лікарню нарядом поліції, яка була неподалік події.

Бригада ж, яка була направлена в епіцентр прильоту, відкликана на інший виклик – ножове поранення в шию молодої жінки 35 років.

Тут сталася сімейна трагедія. Батько жінки, важкохвора лежача людина, підчас проведення ранкового туалету, з якихось причин, невідомих нікому, вхопив ніж зі столика поряд з ліжком і завдав поранення дочці в шию. ЕМД вчасно надала їй допомогу і доставила в лікарню.

А через півгодини на станцію ЕМД приїхав чоловік середнього віку і поскаржився на сильний головний біль, нудоту, втрату слуху. Виявилося, що він знаходився на автозаправній станції, де був приліт артснаряду, отримав ураження, але за медичною допомогою не звернувся, хоч і бачив бригаду ЕМД, яка прибула в той час на АЗС. Приїхав додому і зрозумів, що йому дуже зле, поїхав на станцію ЕМД. Потерпілого госпіталізували з мінно-вибуховою контузією в лікарню.

Дякувати Богові і екстреній медичній допомозі, люди залишилася живими і ми всі надіємося на їхнє одужання. Зміна закінчилася, але довелося чекати поки закінчиться загроза артобстрілу, щоб добратися додому. Невелика прогалина в часі – додому добралася, і знову дзвінок з диспетчерської – приліт БПЛА  в район телевізійної вежі, є постраждалий…. – розповідала Валентина Марченко увечері 17 березня про ще один непростий день для медиків і Нікополя в цілому

Ще новини Нікополя: Нікополь сьогодні і рік тому: що змінилося, які очікування – 5 питань мешканцям і владі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×