Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
252
252

Начальник Нікопольської РВА відзвітував про збір на прилади для виявлення БПЛА і знову попросив допомоги

Начальник Нікопольської РВА відзвітував про збір на прилади для виявлення БПЛА і знову попросив допомоги

Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко відзвітував про збір на прилади для виявлення ворожих БПЛА і знову попросив допомоги.

Інформацію посадовець оприлюднив у своєму телеграм-каналі, передає Nikopolnews.

Євтушенко нагадав, що в жовтні минулого року оголошувався збір коштів на прилади для виявлення БпЛА росіян (фпв-камікадзе та інші типи безпілотних літальних апаратів). Виробництво портативного аналізатора радіочастотного спектру налагодив разом з волонтерами нікопольський підприємець Сергій Горобченко.

Цей прилад є складовою радіоелектронної розвідки (РЕР) та дозволяє виявляти БпЛА ворога різних типів та працювати в тандемі з антидроновими рушницями. Його успішно використовують на території Нікопольського району та на бойових позиціях Донецького, Запорізького і Херсонського напрямків.

Орієнтовна вартість удосконаленого приладу станом на жовтень складала близько 10 тисяч гривень. До мешканців району зверталися з проханням допомогти зібрати чергову партію приладів.

За словами Євтушенка, на даний час Сергій Горобченко і його команда виготовили 75 приладів. Частина з них працює у Нікопольському районі попереджаючи людей про небезпеку, частину передано в підрозділи, де боронять Україну хлопці та дівчата з Нікопольщини.

Начальник Нікопольської РВА відзвітував про збір на прилади для виявлення БПЛА і знову попросив допомоги

photo 2024 03 28 18 27 06

Зараз є потреба поновити зіпсовані обстрілами прилади, які використовують оборонці району, забезпечити ними підрозділ ДСНС та відправити якомога більше детекторів в бойові частини, де вони рятують життя земляків, – знову звертається за допомогою Євтушенко

Волонтерська карта Людмили Яремчук для збору – 4149629363545666

Дякую вам за попередній збір, за можливості – прошу долучитись до поточного, – додав начальник РВА

Ще новини Нікопольщини: У Нікополі закрили збір коштів на лікування 27-річної дівчини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×